Het Wilgenpad
Recente Tweets
Het Wilgenpad

Het gezicht achter Het Wilgenpad en haar motto en missie

Het Wilgenpad helpt jou, als jij in de drukte en de stress van vandaag van jezelf verwijderd bent, weer dichter bij je kern te komen. Ik maak je bekend met de kracht en hulpbronnen die jij zelf in je hebt. Door eigen krachten en hulpbronnen aan te spreken, sta jij na deze opgedane ervaringen ook in toekomstige situaties sterker in je schoenen.

Met je eigen bagage en je eigen wil een stap zetten op je eigen pad, vanuit hier naar jouw toekomst.

Ik help mensen die van het leven willen genieten en het gevoel hebben vast te zitten, door ze terug te brengen naar hun eigen natuur, van waaruit ze hun eigen passie weer hervinden.

Ik ben Marjon Ledderhof-Hegeman. Getrouwd en moeder van 3 kinderen. Na een loopbaan van meer dan 15 jaar in de automatisering en het bedrijfsleven, als onder andere informatie analist en projectleider, ben ik mij gaan toeleggen op andere interesses. Mijn passie voor paarden en mensen combineer ik nu in mijn praktijk voor coaching en counseling met hulp van paarden en verbeeldingskracht. Met veel plezier heb ik in 2009 een opleiding voor 'paardenfluisteraar' gevolgd, het Paardenmiddel van 3PK. Tevens ben ik gecertificeerd bij de internationale Equine Assisted Growing And Learning Association, EAGALA. Met deze combinatie ben ik steeds meer in staat een koppeling te leggen tussen een hulpvraag, aktie met paarden en terugkoppeling naar de client. Tevens heb ik een opleiding Integratieve Psychotherapie gevolgd bij BGL en partners. De inzet van paarden is nog steeds een mogelijkheid. Daarnaast maak ik veel gebruik van methodieken die 'gewoon' binnenshuis toegepast worden. Mindfulness en EMDR zijn hier voorbeelden van.

Het motto van Het Wilgenpad is: iedereen bezit zelf wijsheid, innerlijk weten en kracht, soms vragen die erom bewust te worden gemaakt.

De missie: jou uitnodigen je weg te vinden in jouw unieke wilgenpad